Terug van geniet of muziek vakantie?

00

Terug uit Benidorm, oost west thuis best. Demy is weer terug van een welverdiende vakantie met zijn familie.

Een week lang was Demy in Spanje in het plaatsje Altea waar hij met zijn familie lekker op het strand heeft kunnen vertoeven. Naast het relaxen op het strand hebben zij ook leuke dingen ondernomen. Bij aankomst viel het weer nogal tegen, maar wat doe je dan in Spanje? Natuurlijk voetbal kijken in een van de vele Hollandse kroegen. Hier zagen Demy en zijn familie de overwinning van Feyenoord! Toen het weer het weer een beetje toe liet zijn ze gaan winkelen in het centrum van Benidorm. Waar zij tapas hebben gegeten en wat plekken hebben bekeken uit Demy zijn videoclip. Eerder dit jaar opgenomen: ‘Mijn Hart’.

Na een aantal dagen genieten werd Demy ziek een buikgriep viel de familie binnen, na een dag op bed voelde Demy zich weer goed genoeg om weer op pad te gaan. De een na laatste dag breekt aan voor Demy en zijn familie. Demy gaat na een week vrij te zijn toch weer aan de bak namelijk een optreden bij Café/Hotel Moby Dick samen met zangeres Daantje (bekend van ‘Bloed, zweet & tranen’). Na een gezellige en druk bezochte avond vroeg Daantje aan Demy of hij wilde komen optreden in de Café de Waterklerk in Rotterdam bij Daantje & Friends. Demy twijfelde geen moment en stemde in, houd dus vrijdag 25 november vrij en zorg dat je er bij bent! De poster van deze avond volgt nog dus houd Demy zijn Facebook en natuurlijk website in de gaten.

Al met al was het een heerlijke vakantie voor Demy en zijn familie. Voor foto`s en filmpjes kun je bij de foto albums kijken of natuurlijk op Demy zijn Facebook pagina.

nieuwste videoclip!

Openbare optredens