Optredens en fotoshoot gehad voor de cd, poster en fotokaart.

00

Afgelopen week met mijn manager en vriend Jim Hoogendorp naar Blushing in Amsterdam gereden waar Gordon de nieuwste editie van het blad LXRY Magazine heeft gepresenteerd. De zanger en presentator was gasthoofdredacteur van het nummer.

2016-06-16 gordon 057 copy

We hebben nog gezellig met Gordon zitten kletsen over zijn laatste CD waar hij momenteel aan werkt samen met het Metropool orkest..hij zei, dat het echt een knaller wordt en daarmee afscheid kan nemen. Natuurlijk over mijn CD project gehad en hij vroeg mij daarop even de demo op te sturen naar hem…kijken wat hij er van vind. A.s vrijdag verwacht ik de demo binnen, dus spannend allemaal.

Daarna terug naar Den Haag en nog met Jim over de plannen van aankomende maanden gehad . En natuurlijk ook over onze korte trip naar Salou eind van de maand. Waar ook de kleding sponsor Rob Letteboer (Moda Italia) bij aanwezig is, dat wordt gezellig…

demy salou copy

Ik heb van Jim & Ron een videocamera gehad om te gaan vloggen, daar ga ik gauw mee aan de slag, dus binnenkort weer leuke filmpjes net als toen ik in Oostenrijk was.

Bij een bruiloft opgetreden in ‘T Gouden Hoofd in Den Haag.

Fotoshoot voor de nieuwe CD single, poster en nieuwe fotokaart gedaan in Den Haag.

demy 01 copy copy

Zaterdag opgetreden in Eindhoven bij de Rainbow Run 040…daarna als een speer naar Breukelen waar ik op de jaarmarkt een optreden had

Zondagmiddag een optreden in Zoetermeer gehad..

Maandag met Jim naar de Society Lunch in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar….thema Rock & Roll ….

Een drukke maar leuke week geweest.

www.demydegroot.nl
www.behindthestars.nl
www.modaitalia.nl

nieuwste videoclip!

Openbare optredens

Ontworpen door: