Demy tekent platencontract

00

Demy de Groot stijgt samen met nieuw platenlabel naar ongekende hoogte
17-05-2018 

Op woensdagmiddag 16 mei tekende Demy de Groot in de Euromast te Rotterdam zijn eerste officiële platencontract bij Plus 31. Persoonlijk manager Bert Schenau was aanwezig dit heugelijke feit samen met de in Rotterdam geboren artiest te vieren. Demy was de laatste tijd bij het platenlabel Plus 31 opgevallen met zijn liedjes en zijn enorme enthousiasme dat hij uitstraalt.

Demy was via de grote castingbureaus eerder te zien in gastrollen bij commerciële tv stations en acteerde in de populaire soap G.T.S.T waarin hij een leuke gastrol speelde als kok van café de Koning.

Rondom Demy de Groot is door Plus 31 een team samengesteld die de komende jaren zijn carrière op een hoger niveau moet zetten. Dit team bestaat uit Plus 31 Management Boekingen & Platenlabel, Bert Schenau, Jordy Thé, George Thé, Opname studio OMP Ger Oerlemans Alkmaar, Videoproductie OMP Oerlemans Alkmaar, Geluidstechniek optredens : Rene Cassee, Road management: Willem Grootenboer en Vocale Coaching: Harold en Louisa Verwoert.

Het platenlabel Plus 31 is zeer verheugd deze jonge enthousiaste zanger te hebben getekend en zien daarin een mooie muzikale toekomst met Demy tegemoet.

nieuwste videoclip!

Openbare optredens