Demy hinkelend de zomer door?

00

7 augustus 2016, De normaal altijd bewegelijke Demy de Groot uit Capelle aan den IJssel heeft in de nacht van zaterdag op zondag een lelijke uitglijder gemaakt. Na zijn optreden zou Demy vertrekken naar Camping Klein Paradijs in Chaam waar Demy zijn vakantie doorbrengt. Dat veranderde nadat hij niet meer kon lopen in een ritje naar het ziekenhuis. Of dit invloed heeft op de aankomende optredens is nog niet duidelijk.

Eenmaal op de spoedeisende hulp werden er foto’s gemaakt van de dikke en opgezwollen enkel, daaruit bleek dat de enkel flink gekneusd is maar gelukkig niet gebroken. Demy zal het even rustig aan moeten doen om zijn voet te ontlasten. Hij laat weten dat deze blessure op een vervelend moment komt ”Er komt een hele drukke periode aan, met 17 augustus de release van mijn nieuwe single ‘N Beetje Meer, 28 augustus gaan wij dat vieren in Rotterdam dus hoop dat ik dan weer opgeknapt ben!” Laten we hopen dat Demy dan inderdaad hersteld is van zijn blessure. Verder deze maand staan er negen optredens en diverse radio interviews op de agenda van de goedlachse zanger. Daarover verteld hij: ”Die komen zeker niet in gevaar, ik kan wel een stootje hebben maar als ik niet kan lopen word het wel lastig. Maar je kent het spreekwoord: ‘the show must go on”.

Cd presentatie:
28 augustus is iedereen vanaf 18.00 uur t/m 23.00 welkom (gratis entree) op de cd presentatie van de nieuwe single ‘N Beetje Meer’ met medewerking van: Mike Peterson, Samantha Steenwijk, Pierre van Dam, Sidney Bischoff, Bob Offenberg, Dani Vermeulen, Chris Cohen, Riny Valentijn, Robbie te Pas en cd word uitgereikt door: Peter Jan Rens (Mr. Kaktus).

Cafe Schieweg, Schieweg 158 – 3038 BH, Rotterdam

www.demydegroot.nl

nieuwste videoclip!

Openbare optredens

Ontworpen door: