`Dagje Amsterdam`

00

Amsterdam, de hoofdstad van ons mooie landje.

Afgelopen maand heeft Demy voor zijn jarige vriendin Romy een leuk uitstapje gepland. Zij zijn een dagje in Amsterdam gaan vertoeven. Waar te beginnen in deze grootte en mooie stad. Van de Dam tot aan koninklijk theater Carré hebben zij veel gezien en beleeft!

Het begon allemaal midden in het centrum waar Demy met toeval een parkeerplek wist te bemachtigen. Vanuit een korte loop kwamen Demy en Romy aan bij het bekende plein de Dam. Daar zagen ze het mooie `Madame Tussaud` waar Demy nooit eerder was geweest. Zonder twijfel stapte ze naar de ingang en bekeken ze de wassenbeelden. Zo zagen ze Amerikaanse artiesten en acteurs en natuurlijk de bekende Nederlanders. Demy keek rond en kon alleen maar hopen dat hij hier in de toekomst ook tussen mag komen te staan.

Eenmaal buiten na een leuke middag in het museum stond de Dam vol met toeristen en natuurlijk straatartiesten ook erg uitlopend van een `Magere Hein` tot Goochelaars. De Goochelaars lieten hun herinneren dat zij die avond in Koninklijk Theater Carrè naar de show `House of Horror` zouden gaan van Hans Klok.

Na een gezellige middag en na het zien van vele leuke winkels was het tijd om een hapje te eten. Ook dit brengt ons terug op de Dam op een mooi terras kijkend over het Nationaal monument. Waar wederom de stad bruist en het vol liep met toeristen.

Met een gevulde maag vertok Demy richting Koninklijk theater Carrè waar hij wederom een gelukstreffer had met een parkeerplek voor de deur! Vol spanning en enthousiasme stapte ze binnen het mooie theater. Voor de show begon dronk Demy met zijn vriendin nog een drankje om vervolgens binnen de chique zaal op zoek te gaan naar zijn plek. Het was een show vol spanning. De zaal zat vol en iedereen genoot van het goede verhaal wat de illusionist Hans Klok over bracht. Ook waren er gastoptredens van artiesten, illusionisten en circusacts.

Al met al hebben Demy en Romy een lange drukke maar zeker gezellige dag gehad! Voor de Foto`s van Madame Tussaud klik op de link hieronder.

 

Foto`s

nieuwste videoclip!

Openbare optredens

Ontworpen door: