Biografie

Naam: Demy de Groot
Geboortedatum: 9 september 1996
Woonplaats: Capelle aan den Ijssel
Leeftijd: 21 jaar

Demy was 14 jaren jong toen hij de eerste voorzichtige stapjes deed in de muziek wereld. Zijn eerste kennismaking met die wereld was het werkzaam zijn als DJ op feesten en partijen. Zijn vader is al zijn hele leven werkzaam als DJ en zo was het vak dus niet vreemd voor de jonge Demy.

Naast het werken als DJ lonkte op 17 jarige leeftijd ook het zingen. Zijn debuutsingle ‘Want als je echt niets in me ziet’ werd geschreven, opgenomen en uitgebracht door een goede vriend van zijn vader Chris Cohen. Die nog steeds de teksten schrijft en bij elke single betrokken is. De eerste reacties uit eigen land waren veelbelovend en er werd stilletjes gefluisterd dat we hier te maken hebben met een zanger met veel potentie. Dit heeft Demy na zijn single ‘Rio’ het besluit doen nemen om zich volledig te richten op zijn zangcarrière. Met succes want inmiddels is Demy de Groot een gevestigde naam in de artiesten wereld. Hij is in 4 jaar tijd al 7 singles verder. Welke is uw favoriet?!

Demy zijn favoriet is het in 2017 opgenomen ballad ‘Voor Mijn Vader’ omdat zijn vader een grote rol speelt in zijn leven en nog steeds elk optreden en interview meegaat om hem te steunen.

Er liggen bij Storm Records 2 nieuwe singles klaar voor 2018 en misschien dat Demy zijn droom dit jaar werkelijkheid word, en dat is dat de mensen laten genieten van zijn muziek!

nieuwste videoclip!

Openbare optredens

Ontworpen door: